Cesty k sobě
...celodenní prožitkový seminář pro ženy...
Milá ženo,
zvu Tě do bezpečného a laskavého prostoru, kde se můžeš na chvíli zastavit, nadechnout, spočinout… a navrátit se sama k sobě.
V ženském kruhu, kde můžeš cítit vzájemný respekt, otevřenost a laskavost. Společně prožijeme den plný jemnosti, vnitřní síly a propojení se sebou i mezi sebou.

Možná neseš víc, než je vidět.
Možná Tvé tělo volá po odpočinku… a Tvá duše po doteku.


Co Tě čeká?
Intuitivní tanec – uvolnění, probuzení, radost z pohybu
Ochutnávka Tajemství pánevního dna a Metoda 3×3 – jemná, vědomá práce s centrem naší životní síly. Cítíš jak to ve tvé pánvi proudí? Je tam radost, naplnění…? Nebo naopak vnímáš, že se tam vše ,,zastavilo“ ? Provedu tě s laskavostí cestou, aby jsi se mohla spojit se svou pánví a zamilovat se do života. V naší pánvi totiž sídlí naše ženské sebevědomí, pocit bezpečí, radost, vášeň …
Meditace a relaxace – ztišení mysli, laskavý dotek, prostor pro sebe
A co dalšího?
Výroba osobního parfému – poznáme společně alchymii vůní, která podpoří Tvou jedinečnou esenci a bude tě provázet v každodenním životě
Sdílení a podpora v ženském kruhu – prostor být vyslyšena, viděna a přijata přesně taková, jaká jsi Tento den je věnován Tobě. Tvé duši, tělu i srdci. Přijď si odpočinout, načerpat sílu a být součástí něčeho, co se dotýká hloubky ženství.


Kdo Tě provede?
Přijď, když Tě volá Tvé nitro. Přijď, když toužíš po něžnosti, opravdovosti a blízkosti. Přijď, když chceš znovu cítit… sebe.
Těším se na společnou cestu,
s láskou a úctou
Veronika Arnika
https://cestakesvetlu.cz/
Pro celodenní semináře nabízí studio domácí obědy z poctivých surovin, dezerty a nápoje. Jídla pro semináře a kurzy jsou vegetariánská nikoli však bezlepková či bez jiných alergenů, v případě diety si proto účastník musí zajistit vlastní pokrmy, které lze na místě ohřát.
Vaříme a pečeme zdravě, chutně, bez chemie a především ze zásady bez hmyzích proteinů!! Pro stolování o přestávce je určen čistý prostor mimo keramickou dílnu.
Při kratších odpoledních kurzech je dobré mít svačinu, na místě ale tradičně bývá domácí koláč a vynikající káva z nedaleké rodinné pražírny.

